Måleri

Ann-Britt Brodén

Eskilstuna

  • Instagram: annbrittbroden

Jag är en kvinna på 56 år. Jag lever ensam med min 19 åriga son. Jag är mycket hemma pga att jag är sjukpensionär.

Jag har alltid varit en pysselkvinna. Köper begagnade möbler som jag slipar o målar så de blir som mitt. Tapetserar o målar i mitt hem om det inte är som jag vill ha det. För målade jag skyltar och korgar, som jag gav bort. Jag har alltid velat att måla tavlor, drömde om att bli som Hedvig i barnprogrammet “Från A till Ö” som bodde i sin villa vagn där hon stod o måla sina rutor på canvas tavlor.
Jag började på allvar att måla på canvas början av 2019 då min bror gick bort. Under sorgen blev jag  utsatt för ett brott som inledde med polis advokat o tingsrätts besök. Det gjorde att jag inte litade på någon o orkade inte heller träffa folk, det blev därför inga problem för mig när pandemin bröt ut. Jag blev bara lättad då jag kunde skylla på pandemin  när jag inte klara att träffa någon. Jag hade en mycket tuff period.
Jag började bli tvungen att hitta ett annat ställe att vara på med min målning, det blev lite mycket målar färg i mitt sovrum. Fixade därför ett förråd med fönster som finns bredvid mitt hem. Litet men där kan jag vara med mitt skapande. 
Jag har även kärlek för fotografering som jag har hållit på med en lång tid. Många av fotona o målningarna lägger jag ut på min Instagram konto, där man hittar mig på “annbrittbroden” .
 
Minnna målningar är på Canvas med akrylfärg. Vissa tavlor har jag använt spackel  som gör tavlorna mer spännande. På en del har jag även bladmetall.

För köp eller frågor:
Använd formuläret nedan
Ange vilken kreatör och/eller vilket verk frågan gäller.

Galleri: Ann-Britt Brodén

"Vallmo i det blå"

Orginalmålning 
Pris: 2000:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 60×40
En målning med spackel och bladmetall och målad med acryl och acryl metallic.
För att se en full-size video på målningen klicka här.
 

"Rosa rosor"

Orginalmålning 
Pris: 1000:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 50×40
Akryl på canvas

"Rosa i koppar"

Orginalmålning 
Pris: 400:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 20×20
Akryl på canvas
Varukorg

Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta accepterar du användandet av cookies.  Policy och Cookies