Måleri

Anette Görlin

Sundsvall

Jag heter Anette Görlin och bor i Sundsvall.

 

Jag är vad man kanske skulle kunna kalla en återuppstånden kreatör. Är också en glad amatör som har mycket att lära kring fotografering, snygga Instakonton osv men det får komma i den takt jag hinner. Försöker lära mig att saker och ting är ”good enough” och att det är betraktaren och inte jag som ska bedöma mina verk. Tacksam för den här möjligheten som Plingon skapat åt oss som behöver ha en kanal för det vi skapar. Jag hoppas så småningom kunna skapa mig möjligheten att hålla på mer med den kreativa sidan på något sätt och inte bara på fritiden.

 

Jag höll på mycket med diverse hantverk och dekorationsmålning i yngre år men sedan tappade jag all kreativitet vid en situation som uppstod. Livet ni vet… Många år passerade utan ett enda penseldrag. Men så kom då pandemin och det uppstod tid. Den tiden och det lugnet som kom gav möjlighet att hitta på något annat och gjorde att kreativiteten sakta men säkert kom tillbaka. Så för mig personligen innebar pandemin väldigt mycket positivt.

 

Inspirerades då, när allt började kicka igång inom mig igen, massor av både olika Instagram-konton och Youtube-filmer. Det har fortsatt och det gläder mig mycket att ”åka runt i landet och världen” via dessa sociala medier och lära mig saker och inspireras. Jag började köpa på mig material, fixa i ordning en ateljé hemma och ja så började skapandet. Är ännu så länge ganska spretig tycker jag själv i mitt skapande. Det blir abstrakt, jag använder mig av akrylfärger, olika medium, lite färgpigment och blandar ibland in olika material för att skapa strukturer. Jag älskar struktur och har insett att jag alltid blandar in metalliska färger. Det verkar vara mitt kall.

 

Jag tar inga beställningar utan vill ha friheten helt att skapa det jag känner för.

 

Jag finns på Instagram och mitt konto heter art.by.studio_a

Bild av Anette Görlin.

Vill du ställa en fråga eller hittat något du vill köpa?

Galleri: Anette Görlin

Flowers

Originalmålning
Pris: 2000:- 
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 30×100
Övrigt: Målad i akryl med struktur av sand och dekorerad med ”bladguld”. 

Savannah

Originalmålning, diptyk (två målningar som hör ihop och säljs ihop)
Pris: 2500:- för båda tillsammans
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 2st 30x30x3,5
Övrigt:
Är målad med akryl på canvas med deep edge, dvs 3,5 cm djup kant. 
Struktur via bland annat wellpapp. 

Soteld

Originalmålning 
Pris: 1000:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 28×35
Övrigt:
Den är gjord på canvas, akrylfärg, strukturer och bladguld. 

Vildvuxen

Originalmålning 
Pris: 1200:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 40×60
Övrigt: Målad på canvas och har använt mig av akrylfärg, vävteknik, schabloner, 3D-liners, krackeleringsmedium och gamla boksidor. 
Varukorg