Måleri

Anna ZachriOrs Lindén

Västerås

AZO – Soulful Art.

Namnet kom till mig när jag funderade på var min inspiration kommer ifrån. Jag inspireras mycket av naturens skönhet och skiftningar. Jag förundras av det vackra, från knopp, i blom till förmultning, då cirkeln sluts för att börja om på nytt. Allt i ständig förändring. På samma sätt kan jag följa min kreativa resa bakåt. Jag har tecknat, ritat och målat sedan jag var barn, teknikerna och stilarna har varierat genom åren.

Olja, pastell och blyerts dominerade fram till för några år sedan när jag fastande för akryl. Akryl passar mig så bra just nu för den vill mig väl. Den torkar fort och är lätt att hantera, lätt att förändra. Från föreställande konst har jag på senare tid gått över till abstrakt. Det är en otrolig befrielse att leka med färgerna och inte ha en aning om när eller var resan kommer att ta slut. När jag påbörjar en målning vet jag ingenting om slutresultatet utan väljer färger intuitivt i stunden och bara börjar, gärna tillsammans med någon inspirerande musik. I processen står tiden stilla. Det blir många lager, avskrapningar och övermålningar innan jag känner mig klar och kan försegla målningen med min signatur. Då är den klar.

Bild av Anna ZachriOrs Lindén.

Vill du ställa en fråga eller hittat något du vill köpa?

Galleri: Anna ZachriOrs Lindén

"Björkmagi"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas 
Pris: 3600:- 
Frakt: Tillkommer 
Avhämtning: Ok 
Storlek: 70×50

"Eldfödd"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas 
Pris: 3800:- 
Frakt: Tillkommer 
Avhämtning: Ok 
Storlek: 90×70

"Fenix"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas 
Pris: 2700:- 
Frakt: Tillkommer 
Avhämtning: Ok 
Storlek: 60×50

"Mindcrossing"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas 
Pris: 2700:- 
Frakt: Tillkommer 
Avhämtning: Ok 
Storlek: 60×50

"Tigerprakt"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas 
Pris: 2700:- 
Frakt: Tillkommer 
Avhämtning: Ok 
Storlek: 60×50

"Liliac"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas 
Pris: 1600:- 
Frakt: Tillkommer 
Avhämtning: Ok 
Storlek: 40×40

"Spiritual Lightning"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas 
Pris: 4900:- 
Frakt: Tillkommer 
Avhämtning: Ok 
Storlek: 80×80

"In to the Deep"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas
Pris: 5900:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 100×120
 

"Together but lonely"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas
Pris: 4900:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 100×70
 

"Sweet dreams"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas
Pris: 5500:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 100×100
 

"Heavenly rose"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas
Pris: 1500:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 37×46
 

"From a distance"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas
Pris: 2800:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 80×60
 

"Encuentro espiritual"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas
Pris: 4463:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 80×80
 

"Meeting of spiritual guides"

Originalmålning i akryl på uppspänd canvas
Pris: 2800:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 80×60
 

"No name yet"

Originalmålning i akryl med svart listram
Pris: 4900:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 80×80
 
Varukorg