Måleri

Anne-Christin Green

Mariefred

Jag heter Anne-Christin Green och bor i Mariefred jag är pensionär och mitt viktigaste  är att vara mormor jag har två barnbarn som jag träffar så ofta jag kan vi pysslar och målar väldigt mycket tillsamman. Jag har  målat i akryl  aktiv i ca 4 år  jag är utbildad  keramiker men arbetar inte för tillfället med leran, jag är nyfiken på det mesta ,tycker om att  fotografera ,sy och sticka och har börjat gå kurser i silversmide .  

Mvh hälsning Anne-Christin Green

 

Vill du ställa en fråga eller hittat något du vill köpa?

Galleri: Anne-Christin Green

Garden Song

Originalmålning 
Storlek: 40×40
Pris: 350:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok  
Akrylmix på canvas.
 

Not Fade Away

Originalmålning 
Storlek: 25×30
Pris: 500:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok  
Akrylmix på canvas
 

Purple Rain

Originalmålning 
Storlek: 50×50
Pris: 500:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok  
Akryl på canvas
 
Varukorg