Måleri

Paulina Reficul

Kramfors

Mitt namn är Paulina Reficul men jag målar fortfarande under min tag Ares som jag signerar med när jag målar med sprayfärg. 
Efter 10år bosatt i Göteborg gick flytten till Höga Kusten och Kramfors där mina närmaste grannar är kråkor, skator, ekorre och någon hjort. Denna flytt var en konstnärlig chansning för mig: från stabila betongväggar och ut i det okända. Men min kreativitet har aldrig blomstrat mer än sedan jag övergick från att vara omringad av lagliga graffitiväggar till att skapa egna lösningar för att få utlopp för min kreativitet. Jag är bosatt i ett vinterbonat fritidshus tillsammans med min man, två hundar, en orm och två spindlar (och ett antal möss under husgrunden).

Som konstnär har lyckats ducka undan från allt som heter konstutbildningar, antingen har ansökningstiden runnit ut eller så har jag inte varit nöjd med de alster som jag planerat att skicka in. Så jag är helt utbildningsfri när det kommer till att uttrycka mig inom den målade konsten. Däremot har jag aldrig lagt ner penseln sedan jag fick en i handen. Det har följt med mig som mindre verk på anteckningsblock till större verk för att utveckla olika tekniker och samla kunskap inom olika material. 1989 föddes jag i Tornedalen så jag är uppvuxen med norrsken och midnattssol, kärleken till naturen och dess dramatiska kontraster återspeglas i min konst. Första gången jag målade på en vägg var vid en omtapetsering, men jag började inte skapa stort på väggar förrän 2016 i Göteborg. Att just uttrycka mig med sprayburk på vägg är mitt främsta medium och min föredragna canvas, men jag skapar också mindre och lite mer lätthanterliga verk på duk och papper. Många av mina verk är mixed media då jag inte ser något hinder att blanda tekniker och material, det ger snarare en mer levande känsla!

Målet med mina verk är att de ska göra en glad, väcka ens själ och lyfta rummet de är i. Mina större verk är inte konstverken som man hänger i hallen. Det är signaturtavlan som i hemmet bor ovanför soffan eller den öppna kaminen, På arbetsplatsen hänger de i konferensrummet eller i entrén/foajen. De mindre verken är utmärkta komplement till ytor som behöver en klick med färg, något som bryter av eller något som lyfter övrig inredning. Jag uppför även porträtt av djur och husdjur och går att boka för permanenta lösningar på utom- och inomhusväggar.
 
Utkörning ingår mellan Örnsköldsvik och Sundsvall och allt däremellan inåt i landet.
Avhämtning enligt överenskommelse.
Frakt inom Sverige ingår (PostNord, önskas annat fraktsätt står köparen för frakten).

Jag vill lyfta att köp via Plingon så är det Plingonpriser som gäller <3 Ej de som är listade på min hemsida… det är mina utställningspriser på övriga forum (ex konsthall och internationellt).
 

Vill du ställa en fråga eller hittat något du vill köpa?

Galleri: Paulina Reficul

Eden

Originalmålning
Storlek: 100cm x 50cm
Pris: 4000:-
Frakt: Ingår
Avhämtning: Ok

Tree fox

Originalmålning
Storlek: 50cm x 100cm
Pris: 4000:-
Frakt: Ingår
Avhämtning: Ok

Flamingo

Originalmålning
Storlek: 50cm x 50cm
Pris: 2000:-
Frakt: Ingår
Avhämtning: Ok

Luci

Originalmålning
Storlek: 60cm x 60cm
Pris: 2500:-
Frakt: Ingår
Avhämtning: Ok

Neon

Originalmålning
Storlek: 80cm x 80cm
Pris: 4000:-
Frakt: Ingår
Avhämtning: Ok

Hugin

Originalmålning
Storlek: 50cm x 50cm
Pris: 2000:-
Frakt: Ingår
Avhämtning: Ok

Wolves in snow

Originalmålning
Storlek: 60cm x 40cm
Pris: 2000:-
Frakt: Ingår
Avhämtning: Ok
Varukorg