Måleri

Lisa Carlström Svensson

Torup

Jag heter Lisa Svensson, är född 1975, bosatt i skogen utanför Torup, Halland, gift och mamma till en dotter.

Jag har målat för min egen skull och glädje sedan jag var gammal nog att hålla i en penna. Jag använder mig oftast av blandteknik såsom en mix av fluid art, akrylfärg och akrylpennor.

Mina drömmar att bli konstnär hamnade dock på hyllan efter de vuxnas talan om vad som var möjligt för mig.

För tio år sedan när jag flyttat in hos min blivande make och hade alla mina ting och tavlor på lut i hans källare drabbades vi av en brand som slukade precis allt.

Lusten och orken svek mig i några år på grund av det, men sedan 2019 har jag varit mer hängiven måleriet än någonsin tidigare och min stil har utvecklats till att dra åt det intuitiva och naiva eller rakt motsatt; porträttlika tavlor av djur.

Då djur ligger mig extra varmt om hjärtat kombinerar jag mina passioner och skänker 10% av tavlornas pris till Hundhemmet Black Dog – omplaceringar & seniorfristad , där plågade, oönskade, sjuka och gamla hundar får en ny chans.

Bild av Lisa Carlström Svensson

Vill du ställa en fråga eller hittat något du vill köpa?

Galleri: Lisa Carlström Svensson

Varukorg