Måleri

Rose-Marie Larsson

Motala

Det finns en färgglad, spirande värld i penseln som vill komma ut. Med färg och fantasi kan den få chans till det. 
Jag målar genom att vara i färgernas magi och i de intuitiva skapandet får bilden får ta form vartefter jag målar. 
Jag heter Rose-Marie Larsson och bor i Motala. Jag vill att mina tavlor ska vara positiva, färgsprakande och göra människor glada. 

 

Jag  målar oftast med akrylfärg och gärna Goldens high flow acrylic, som är en högpigmenterad konstnärsfärg.  
När jag prövade dessa färger upptäckte jag att akrylfärg  är ett flexibelt medium som kan användas på många sätt.  Det kan vara lätt och flödigt som akvarell eller tjockt och härligt som oljefärg. Golden färger blev snabbt min favorit att arbeta med pga. sina starka härliga färger. 

Jag har målat mest större bilder men nu har jag en utställning av ett projekt att skapa 100 små bilder på 100 dagar. de har varit lärorikt och jag har fått utmana mitt tålamod, min kunskap och min intuition. Jag gillar att testa gränser och hitta på nya saker som gör mig glad, kanske en kanin med horn, en prickig zebra eller en härlig fembening. Det är inte varje dag man träffar på det och ibland behöver man lite färg, glädje och humor för att lätta upp livet. 

Utställningen finns under våren och sommaren på Grepstads Gårdsbutik i Motala

För köp eller frågor:
Använd formuläret nedan
Ange vilken kreatör och/eller vilket verk frågan gäller.

Galleri: Rose-Marie Larsson

Akrylmålning 2

Originalmålning 
Storlek: 15×15
Pris: 700:- Kommer vara till salu senare i år, kontakta vid intresse.
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Akryl på bomullsduk

Akrylmålning 1

Originalmålning 
Storlek: 15×15
Pris: 700:- Kommer vara till salu senare i år, kontakta vid intresse.
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Akryl på bomullsduk
Varukorg

Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta accepterar du användandet av cookies.  Policy och Cookies