Måleri

Anette Olin

Perstorp

Anette Olin Gustafsson är en Svensk konstnär som bor i en liten by som heter Perstorp. Hon är född i augusti 1972. Hennes intresse för konst väcktes 1994 när hon tog sin första kurs i Akryl hos konstnären Jörgen Salmose. Numera målar hon även i akvarell. 

Anette bor nära skog och natur, så hennes konst återspeglar gärna det i motiven. Hennes yrkesverksamma bana började som florist och kanske är det därför som blommor ofta återkommer i hennes motiv.

” Jag älskar känslan när tid och rum försvinner och man sjunker in i måleriet. Jag väljer material och motiv efter vilket humör jag är på. Jag fångar gärna motiv från naturen och fängslas av vattnets och ljusets flöden”.

Anette har gått en konstutbildning på Malmbergets folkhögskola samt en Akvarellutbildning på Ädelfors folkhögskola.

Hon har deltagit i två jurybedömda utställningar på Romelegården i Veberöd.

Familjelivet och barnen har kommit emellan ett tag men barnen börjar bli stora och Anette har nu sedan några år återupptagit sin konstnärliga talang. Målandet har många perspektiv för Anette, olika målartekniker har avlöst varandra men sinnligheten i det hon skapar är en central grej. Målandet fungerar även som en avkoppling och ökar hennes välbefinnande. 

Anette deltar ofta i utställningar runt om i närområdet så möjligheterna att stifta bekantskap med hennes konst är numera ganska stor.

I sin yrkesprofession inom omsorgen, liksom i målandet, drivs hon av en kreativitet att skapa något i mötet med de människor hon ger stöd åt.

Bild av Anette Olin

Vill du ställa en fråga eller hittat något du vill köpa?

Galleri: Anette Olin

Körsbärsblom

Originalmålning 
Pris: 3500:-
Frakt: Tillkommer
Avhämtning: Ok
Storlek: 40×50
Akryl på canvas.  

Solsken

Orginalmålning 
Pris: 3500:-
Frakt: Tillkomme
Avhämtning: Ok
Storlek: 40×50
Akryl på canvas.  
Varukorg